Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η κοπή της πίτας στα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Παρουσία του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚΑΠΗ της πόλης μας.
Φέτος επιλέχθηκε η ζεστή ατμόσφαιρα κάθε ΚΑΠΗ χωριστά, ενώ οι πίτες παρασκευάστηκαν με τον παραδοσιακό τρόπο από τις εργαζόμενες. Ο δήμαρχος, αφού έδωσε τις ευχές του, ενημέρωσε για τις σημαντικές εξελίξεις και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την πόλη του Χαλανδρίου και απάντησε προσωπικά στους πολίτες που έσπευσαν να τον συγχαρούν ή να συζητήσουν μαζί του για θέματα που τους απασχολούν.
Στο ΚΑΠΗ Κάτω Χαλανδρίου συμμετείχε και η Χορωδία των ΚΑΠΗ 60+, η οποία απέδωσε κάλαντα από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας, υπό τη διεύθυνση της μουσικοπαιδαγωγού Ρίας Θεοδώρου – μέλους της Φιλαρμονικής Χαλανδρίου. 
Τις εκδηλώσεις αυτές τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής Έλενα Χριστούλη, ο αντιδήμαχος Παιδείας Ευθύμιος Κουράσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Κιούσης και Ευγενία Κατούφα, ενώ από τις άλλες παρατάξεις παρευρέθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ιωάννης Λαδόπουλος, Ελένη Νιώτη και Νίκος Πράσσος.
Η διεύθυνση των ΚΑΠΗ ευχαριστεί ιδιαίτερα τις υπαλλήλους Αναστασία Παπουτσή, Χριστίνα Μπαριανού και Διαμάντω Κουτούμπα για τις πίτες που παρασκεύασαν, κερδίζοντας τον έπαινο και τον θαυμασμό όσων τις δοκίμασαν.Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν στις καλοκαιρινές 7ήμερες διακοπές που προσφέρει ο δήμος Χαλανδρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ.